Kapster Esmiralda Post van Bergen van Esmie's Hairstyling test de nieuwe Fiber Infusion producten van Kadus Professional! Lees hier haar bevindingen.

Download hier de Fiber Infusion A5 Flyer 

Zodra ik mijn pakket open, word ik direct geprikkeld door de mooie verpakking van het product. Op de een of andere manier wekken de kleuren nieuwsgierigheid op. Zodra ik de dop open, sta ik versteld door de hemelse geur! Ik kan niet goed omschrijven wat ik ruik: zoet, fruitig en bloemig, het heeft van alles wat. Een blik in de lijst van de ingrediënten verklapt niet direct welke geur er aan is toegevoegd. Maar één ding is zeker, het zijn hemelse producten, waar je je geur sensoren graag nog eens even van wil laten genieten. Maar hebben de producten de werking die het belooft betreft de keratine? 

Keratine is een zeer duurzaam, beschermend eiwit dat van nature aanwezig is in het haar en nagels en bekend staat om zijn versterkende en reconstruerende eigenschappen.

Beschrijving Fiber Infusion producten

  • Fiber Infusion Shampoo: met keratine voor een zachte reiniging en perfecte voorbereiding van de haarvezels voor een diepe reconstructie tijdens het gebruik van de Fiber Infusion Treatment. Voor ieder haartype.
  • Fiber Infusion Masker: Fiber Infusion Reconstructieve treatment, herstelt beschadigd haar en helpt de haarvezel te beschermen tegen beschadigingen door het kammen. Voor ieder haartype. Voor het beste resultaat gebruiken met de Fiber Infusion shampoo en de Fiber Infusion 5 min. Treatment. Inmasseren op vochtig haar en 5-10 minuten laten intrekken. Grondig uitspoelen.
  • Fiber Infusion 5-minuten keratinebehandeling: welke de haarvezels herstelt en versterkt direct vanaf het eerste gebruik. Voor sterk, glad en stralend haar. De werking van het product wordt optimaler door het haar te drogen/ föhnen. Daarna uitspoelen en stylen zoals gewenst.

Test Fiber Infusion producten

We starten met het wassen van het haar. De geur is hemels en het product schuimt rijkelijk. Gebruik niet te veel shampoo, zoals in mijn geval. Tenzij je van een rijkelijk schuimbad houdt. Wat mij direct opvalt is dat het haar direct glad aanvoelt! Een gezonde structuur en is direct doorkambaar.

Vervolgens het masker. Na vijf minuten in plaats van de aanbevolen tien minuten, spoel ik het masker uit. Het haar voelt nu echt zijdezacht aan. “Pff als dat maar goed komt?” Toch gaande weg het uitspoelen voel je dat het haar voller aanvoelt en het hele zachte verdwijnt. Het doorkammen van het haar na het spoelen gaat nog steeds probleemloos.

Voor het zwaar beschadigd en middel lang tot lang haar testen wij ook de Fiber Infusion 5 minuten treatment. We verdelen het haar in vier secties, en sprayen op iedere sectie vijf keer. Vervolgens goed inmasseren. Je ziet het product iets opschuimen, hierdoor laat het zich prima verdelen en blijft het product goed in het haar zitten. Na het drogen/föhnen spoelen we het haar uit. Om het vervolgens te stylen. Het is werkelijk ongelooflijk hoe mooi glad, stevig en vol het haar aanvoelt. Het product geeft inderdaad direct resultaat! Krullen, stylen, föhnen alles het is zonder probleem mogelijk. Door de antistatische werking wordt het haar ook minder snel vuil/vet.

Er zijn direct klanten geïnteresseerd om het product aan te schaffen. De Fiber Infusion producten kan ik aanbevelen. Inderdaad geschikt voor elk haartype! Shop hier de Fiber Infusion producten