Kappers tijdens de Hair Experience 2018 op zoek naar salonexclusieve merken en producten

Net als vorig jaar was Sudac Hair & Beauty uit Lochem ook dit jaar van de partij tijdens de Hair Experience 2018 in Gorinchem. “Als we één ding bevestigd hebben gekregen tijdens onze deelname aan de Hair Experience 2018 in Gorinchem is het wel dat kappers ‘salonexclusiviteit’ zoeken in een modern kappersmerk”, aldus Floor de Haan van Sudac Hair & Beauty. Exclusiviteit, kwaliteit en passie gingen voorop bij de eigen ontwikkeling van onze care- en stylinglijn. Eerlijke Nederlandse (parabenenvrije) producten voor een eerlijke prijs. Deze wensen van de kapper stonden centraal bij de ontwikkeling van Perfect on People.

Perfect on People is een overzichtelijk en zeer toegankelijk assortiment

professionele care- en stylingproducten waarbij geen enkele concessie gedaan is

aan kwaliteit. Daarbij garanderen wij 100% exclusiviteit voor de professionele kapper, waarmee jij je als professional kunt onderscheiden van de massa. Perfect on People is enkel en alleen verkrijgbaar voor kappers met een KvK registratie via onze kappersgroothandelswebshop www.salontotaalconcept.nl/merk... en nergens anders!

Onze POP-adviseurs vertellen je er graag alles over, want Perfect on People is veel meer dan alleen exclusieve kappersproducten voor een mooie prijs. Wij delen dezelfde passie. Bel 0545-721099 voor een afspraak of stuur een mail naar floor@sudac.nl.