The Hair X-perience, hét event waar jij bij wilt zijn! 

Zondag 25 en maandag 26 juni aanstaande staan wij op het gloednieuwe kappersevent The Hair X-perience in de evenementhal in Gorinchem. The Hair X-perience is het grootste kappersevent van Nederland en staat in het teken van inspiratie, educatie en innovatie. Het is een landelijk evenement, exclusief voor kappers! Ook zijn docenten en leerlingen van kappersopleidingen van harte welkom. Benieuwd wat je kunt doen op dit event? Je kunt hier voordelig inkopen, de laatste trends en noviteiten ontdekken en je komt alles te weten over de nieuwste technieken. 

Wij zijn aanwezig met ons eigen exclusieve kappersmerk POP Perfect on People, Kadus Professional en onze online kappersgroothandel Salon Totaal Concept. Mocht je vragen hebben over een van onze diensten, of wil je je laten inspireren, dan is dit de juiste gelegenheid om ons te benaderen! 

Salon Totaal Concept is dé kappersgroothandel die jij als professional zoekt. Salon Totaal Concept beschikt over een breed assortiment met meer dan 80 merken met de laagste prijsgarantie, gratis verzending vanaf €75, super snelle levering, voor 22:00 uur besteld is morgen in huis en ook is Salon Totaal Concept alleen voor professionals! Om te profiteren van onze scherpe prijzen maak je met je KvK-nummer een account aan.

Wij hopen je te zien tijdens The Hair X-perience waar jij als kapper echt bij wilt zijn, bestel je kaarten hier. Met de actiecode 7170007916 betaal je slechts € 17,50 i.p.v. € 25,-

Beurs-gorinchem.jpg#asset:178