Voordeligste kappersgroothandel, for professionals only.

Salon Totaal Concept is onderdeel van Sudac B.V., een ambitieus bedrijf waar een team van mensen achter staat met ruime ervaring in de kappersbranche en inmiddels ook een aantal jaren in de e-commerce. Wij zijn de officiële distributeur in Nederland van het bekende professionele kappersmerk Kadus Professional. Tevens bieden wij via een professionele groothandel webshop een ruim assortiment in aanverwante kappersartikelen van alle bekende kappersmerken aan. 

Naast het leveren van alle mogelijke merken kappersproducten hebben wij ons gespecialiseerd in het samenstellen van schoolpakketten voor kappersopleidingen. Ook bieden wij kappers middelen om hun business te verbeteren. Heb je nog geen website? Wij hebben een prachtige, professionele, maar tevens goedkope basiswebsite voor je. Binnen de kortste keren compleet online voor jou opgeleverd.

We gaan nog een stapje verder. Salon Totaal Concept is niet alleen leverancier van de beste professionele kappersartikelen, maar helpt je ook op andere manieren met een professionele ondersteuning.