Een unieke kappershanddoek

Maak kennis met de Finesse Towel®: een professionele handdoek die speciaal ontwikkeld is voor kapsalons, wellnesscentra en schoonheidssalons. De Finesse Towel is verkrijgbaar in twee vormen. Zo is de Finesse Towel te bestellen als rechte handdoek maar ook met de ergonomische cape vorm!

De Finesse Towel is een speciaal voor kap- en beautysalons ontwikkelde handdoek. Door de praktische vorm sluit de Finesse Towel perfect aan rond de nek waardoor uw klant meer comfort ervaart. De handdoek is 100% bleekvrij, waardoor het gebruik van bleekmiddelen geen effect heeft op de handdoek. De flap in de nekuitsparing slaat u over de kleding van uw klant en voorkomt zo dat er haar, verf of vloeistof op de kleding komt. Tevens wordt uw eigen werkgemak vergroot doordat de handdoek niet verschuift en het gebruik van klemmen voortaan overbodig is. Bespaar door de vorm van de handdoek tot 15% op uw was kosten met de Finesse Towel®.

Langer levensduur doordat slijtvastheid
Doordat de handdoek gemaakt is van een speciaal microvezel polyester materiaal is het absorptievermogen enorm en anderzijds de droogtijd vele malen korter. De Finesse Towel is door het materiaal gebruik slijtvast en heeft daardoor een lange levensduur. Het formaat van de Finesse Towel® is 50 x 90 cm.

100% bleekvrij
Het gebruik van kapperschemicaliën zoals, blondeerpoeder en permanentvloeistof en zelfs bleekmiddelen hebben geen effect op de handdoek. Zo ontstaan er geen vieze vlekken en behoudt de Finesse Towel® zijn kleur en kwaliteit.

finesse-towel.jpg#asset:130