We believe in beautifull hair

Het assortiment van Kadus Professional bevat alles wat u als professionele kapper nodig heeft: Color, Care, Styling, Omvorming en Accessoires.

Wij geloven dat u bij het plaatsen van een order geen hulp nodig heeft. Althans, hier hoeft niet speciaal iemand voor langs te komen. Dat kunt u gemakkelijk zelf in onze overzichtelijke webshop. De tijd (en dus geld) die dat scheelt stelt ons in staat om u de producten simpelweg nog voordeliger aan te bieden.

Via onze webshop kunt u namelijk simpel en eenvoudig uw bestellingen plaatsen, op het moment dat het u uitkomt. De webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Uiteraard zijn wij op werkdagen gewoon bereikbaar om u eventueel te helpen bij het plaatsen van uw bestelling of vragen te beantwoorden.

Onze Service Adviseurs komen zelf uit het vak en worden regelmatig getraind. Zij zijn zelf dan ook ervaringsdeskundigen en kunnen u met raad en daad bijstaan. Wilt u een training speciaal toegespitst op uw salon? In overleg met uw Service Adviseur is alles mogelijk. En naast vaktechnische tips, kunnen zij u ook commercieel ondersteunen. Zo kunnen wij u helpen met een prachtige maar toch goedkope website. Maar we bieden ook een platform waar (zelfstandige) kappers collega’s kunnen ontmoeten en elkaar kennis delen.

Bent u nog geen klant, maar wilt u wel graag een afspraak maken met één van onze Adviseurs?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-720 09 32 of stuur een e-mail naar info@sudac.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij zullen er voor zorgen dat er binnen één werkdag contact met u wordt opgenomen.

Trainingen op maat
Heeft u behoefte aan een kleur- en/of styling/care training voor uw eigen personeel? Neem dan contact op met uw Service Adviseur.

POP4-header.jpg#asset:156