Exclusief voor mooie-mensen makers

Vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig maar vooral met heel veel passie ontwikkeld. POP is een prachtige nieuw ontwikkelde care en styling lijn. Een nieuw merk maar zeker niet voor iedereen. Exclusief voor professionals die met dezelfde passie dagelijks de natuurlijke schoonheid van mensen weten te benadrukken.

Bij de ontwikkeling van Perfect on People hebben wij eigenlijk maar één ding in het achterhoofd gehouden. En dat zijn alle professionals die dagelijks met heel veel passie in de weer zijn om andere mensen nog mooier te maken. De producten zijn 100% afgestemd op de specifieke wensen van deze professionals. En twee van de meest gehoorde wensen is 'exclusiviteit' en 'betaalbaarheid'. Betaalbaar voor de professional maar ook voor zijn/haar klanten. En exclusiviteit in de zin dat POP niet online te koop is voor consumenten. Perfect on People beantwoordt aan beide wensen. POP is namelijk alleen voor professionals met een geldige KvK registratie en achter inlog te koop via www.salontotaalconcept.nl/merk...

Met POP bieden wij deze professionals dus de juiste producten en tools om deze passie in nog betere banen te leiden. Een overzichtelijke lijn met fijne professionele producten tegen fijne prijzen voor jouw klanten en met een nette marge voor jou als professional, zonder vervelende discussies over online verkrijgbaarheid. Makkelijker te adviseren en te verkopen

De producten van POP zijn 100% parabenenvrij en worden bewust door ons dichtbij huis geproduceerd. Door deze Nederlandse gecontroleerde productie blijven wij zeer flexibel en kunnen wij snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Onze adviseurs bieden jou bovendien als professional de benodigde ondersteuning. Zij vertellen je hoe je POP het beste kunt gebruiken maar ook hoe je POP het beste kunt adviseren zodat je zonder écht meer inspanning te leveren op een ontspannen manier je omzet kunt verhogen.

Ook de prijsstelling houden wij zo transparant mogelijk. We hanteren voor alle professionals dezelfde (goede) inkoopcondities en adviseren een consumentenverkoopprijs waar jouw klanten blij van worden en waarbij er voor jou ook nog een leuke marge overblijft. Je hoeft geen grote en kostbare voorraad aan te houden, want we kennen geen minimale ordergrootte en als je vandaag voor 22.00 uur bestelt heb je de bestelling morgen al in huis.

Bent u geïnteresseerd in de producten van POP? Vraag dan via onze contactpagina of via onze webshop een goed gevuld POP premiumpakket aan voor slechts €75,-.

http://www.salontotaalconcept....