Zelfstandig met de hulp van SalonTotaalConcept

Salon Totaal Concept is onderdeel van Sudac B.V., een ambitieus bedrijf waar een team van mensen achter staat met ruime ervaring in de kappersbranche en inmiddels ook een aantal jaren in de e-commerce. Wij zijn de officiële distributeur in Nederland van het bekende professionele kappersmerk Kadus Professional. Tevens bieden wij via een professionele groothandel webshop een ruim assortiment in aanverwante kappersartikelen van alle bekende kappersmerken aan. 

Naast het leveren van alle mogelijke merken kappersproducten hebben wij ons gespecialiseerd in het samenstellen van schoolpakketten voor kappersopleidingen. Ook bieden wij kappers middelen om hun business te verbeteren. Heb je nog geen website? Wij hebben een prachtige, professionele, maar tevens goedkope basiswebsite voor je. Binnen de kortste keren compleet online voor jou opgeleverd.

We gaan nog een stapje verder. Salon Totaal Concept is niet alleen leverancier van de beste professionele kappersartikelen, maar helpt je ook op andere manieren met een professionele ondersteuning. 

Online platform voor kappers.

 Wij hebben een besloten online platform op Facebook in het leven geroepen waarmee je met al jouw vragen en kennis bij ons en je collega kappers terecht kunt. Meld je nu aan op www.facebook.com/groups/STCgro... en praat mee. Daarbij heb je de zekerheid van Pro´s only: lid worden van onze groep kan alleen nadat wij geverifieerd hebben of je daadwerkelijk kapper bent. 

Service Adviseurs die je helpen ondernemen.

Onze logistieke basis is gevestigd in Groenlo en daarnaast hebben wij een landelijke spreiding via onze Service Adviseurs. Deze adviseurs zijn dagelijks onderweg. Niet om bestellingen op te nemen, dit is namelijk makkelijker dan ooit en kun je zelf regelen, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Onze Service Adviseurs komen bij jou om je op allerlei manieren professioneel te ondersteunen. Ze helpen je bij het gebruik van de producten en bij allerlei andere zaken waar jij als klant tegenaan loopt. Ze geven de trainingen en ze helpen je bij het gebruik van de nieuwe webshop. Heb je vragen, over wat dan ook? Onze Service Adviseurs zijn er voor je. Wanneer je een afspraak wilt maken met één van onze Service Adviseurs, kun je contact opnemen met 010 - 720 09 32. Je zult verrast zijn en merken dat ze veel meer voor je kunnen doen dan je van een vertegenwoordiger verwacht.

iMac-Retina-Display-Psd-Mockupkopie.jpg#