Specialist in kappersopleidingspakketten

Echt vakmanschap begint met een goede opleiding en voor het kappersvak is dat niet anders. En bij een goede opleiding horen goede materialen. Maar de prijs van een kappersopleidingspakket is ook vaak een heikel punt. Voor uw studenten maar daarmee ook voor uw opleiding. Wij zijn van mening dat het allemaal een stuk goedkoper en makkelijker kan zonder dat u aan kwaliteit van de materialen in hoeft te boeten.

Waarom opleidingspakketten van Sudac Hair & Beauty B.V.?
Voor veel opleidingen is het regelen van de pakketten een behoorlijke zorg. Dat is helemaal niet nodig. Wij hebben ons er de laatste jaren in gespecialiseerd en nemen het gehele traject graag van u over en zorgen dat het soepel verloopt. Naast deskundig en praktijkgericht advies over de inhoud bieden wij uw studenten ook de laagste prijs. Veel scholen kiezen ervoor om studenten rechtstreeks bij ons online te laten bestellen en (in termijnen) betalen. Wij verzorgen voor uw opleiding uitgebreide informatievoorziening die al bij de intake van uw nieuwe studenten begint.
Daarnaast hebben wij met ons uitgebreide netwerk van leveranciers en partners een gratis educatieprogramma samengesteld waar we scholen echt ondersteunen.

Benieuwd hoeveel u aan tijd en uw studenten aan geld kunnen besparen?
Een groot aantal kappersopleidingscentra ging u voor en aanzienlijke besparingen zijn gerealiseerd. Een referentielijst is desgewenst op aanvraag beschikbaar. Neemt u gerust contact op met Chantal (06-13880225) zodat u haar visie op schoolpakketten aan kunt horen en zij u tegelijk geheel vrijblijvend een prijsindicatie kan geven.